החלפת סננים סודקס מתקן לכוסות גוף נירוסטל רסטריקטר החלפת מידות בר מים פלטינום סמארט פילטר סנן לאלקטרה בר ברז למים חמים אלקטרה בר T-30 pure mineralizator איך HC20T- 03XN אבנית התקן הוראות החלפה
עדן טל טכנולוגיות
 
שיטות בטיפול במים תעשייתיים
מאופיין במבנה של מוצקים מסיסים במשורה על פני השטח או בתוך קולואיד לכוד (או) זיהום מומס. בשלב זה נוצר על ידי כניסתם של חומרים כימיים מיוחדים. שיטות אלה נותנות תוצאות טובות להסרת חלקיקים colloidal. יתרונותיה של שיטה זו של טיפול בשפכים תעשייתיים: עלות נמוכה, השימוש הנרחב ופסולת של ציוד חומרים כימיים זמ...
ספיחה
  שיטות טיהור וספיחה מבוססות על תהליכי ספיחה וחילוף יונים. בשיטת חילוף יונים מתבצע סילוק של יונים מהתרכובת, ובשיטת ספיחה – של מולקולות.    ספיחה - ספיגה של מולקולות של חומר מומס ע"י גוף מוצק בלתי-מסיס – אדסורבנט.  אדסורבנטים - גופים מוצקים בלתי-מסיסים בעלי פני שטח מפותחים הודות לנקבוביותם הגבוהה.  ה...
ריכוך המים
  התהליך של סילוק מלחי קשיות מהמים נקרא ריכוך.  מי שתייה קרשים הינם בעלי טעם מריר ויש להם השפעה שלילית על אברי העיכול (על פי התקן של ארגון הבריאות העולמי, הקשיות האופטימלית של מים היא 1.0-2.0 mEq / L). בתנאים ביתיים קשיחות עודפת גורמת להתכסות באבנית של משטחי חימום וצנרת, פוגעת במכשירים ביתיים ומוציא...
נאנופילטרציה (סינון בטכנולוגיית נאנו)
  כפי שציינו לעיל, כאשר נעשה שימוש בממברנות עם גודל נקבוביות מוגדר, מתאפשרת הסלקטיביות שלהם כלפי יונים רב-טעונים ויונים גדולים. בתהליך הסינון מסולקים כל המשקעים, הקולואידים, החיידקים והוירוסים, קטיונים של מתכות כבדות, וכו '. כמו כן מתבצע ניקוי עמוק של מלחי קשיות - פי 50-10.  על-מנת לרכך את המים, משת...
טיפול אלקטרוכימי
  ריכוך מים בשיטה האלקטרוכימית הינו יחסית חדש. בעבר, השיטה שימשה למיחזור של פסולת מלח, כולל חידוש של מתקני הריכוך למטרת שימוש חוזר.  כאשר המים עוברים בין האלקטרודות, מתרחשת סדרה של תהליכים פיסיקליים וכימיים המלווים בהיווצרותם של קומפלקסים יציבים של מלחים, כלומר מלחי הקשיות אינם מופקים מהמים בשיטות ...
מיזוג המים
  מים המשמשים לשתייה ולייצור מוצרים שונים, חייבים להיות בעלי תכונות והרכב כימי ספציפיים. יחד עם הצורך להבטיח שרמת החומרים הרעילים תישאר בריכוזים מתחת למותר, לעתים קרובות קיים צורך שבמים אלו יהיו חומרים שימושיים לייצור הספציפי בכמויות הנדרשות, ושיישמרו ערכים מסוימים של חומציות ואלקליניות. בענף האנרגי...
סילוק מזהמים אורגניים
  חומרים אורגניים מצויים במים בצורה של תרכובות טבעיות וטכנוגניות. התרכובות הטבעיות כוללות חומצות humic וfulvic- והתשלובות שלהן, כולל תשלובתן עם ברזל. התרכובות הטכנוגניות נוצרות כתוצאה ממעשי אדם. אלה כוללות תוצרי לוואי הנוצרים כתוצאה מטיפול במים בכלור פעיל, כולל החומרים הרעיל והמסרטנים ביותר - דיוקסי...
סילוק ניטראטים (חנקות)
  במי מקורות עיליים, כמו גם תת-קרקעיים (נדיר יותר), מצויות תרכובות חנקן בצורה של חנקות וניטריטים. בימינו ישנה עלייה מתמדת בריכוזים שלהם, הקשורה בעיקר לשימוש הנרחב בדשנים ניטראטיים שמגיעים בשפע אל תוך נהרות ואגמים.  ישנן שתי דרכים לסילוקם של חנקות וניטריטים – אלא הן אוסמוזה הפוכה וחילוף יונים.  במקרה...
דפריזציה – סילוק הברזל
  הוצאת ברזל ממים הינה מן המשימות הקשות ביותר בתעשיית הטיפול במים. כאשר מסתכלים על השיטות הקיימות של דפריזציה, ניתן להסיק כי כרגע אין שיטה אוניברסלית ומוצדקת מבחינה כלכלית שהינה ישימה בכל נסיבות החיים. כל אחת מהשיטות הינה ניתנת ליישום רק במקרים מסוימים, ויש להן גם יתרונות וגם חסרונות. הבחירה בשיטה מ...
הבהרת מים
  הבהרת מים זוהי הסרה מהמים של חומרים מושעים וקולואידים שצובעים את המים ומעכירים אותם. הצורך בהבהרה ובהלבנה, כמו גם בהתפלת המים תלוי במטרת השימוש המיועד. בנוסף, מתקני הטיהור לעיתים יצטרכו לבצע הוצאת גזים (דגזציה) או סילוקם של ריחות וטעמי לוואי של מים טבעיים. בהבהרת המים המתקנים משתמשים בשתי טכניקות:...
התפלת מים
  התפלה פירושה צמצום בכמות המלחים המומסים במים. תהליך זה נקרא גם סילוק יונים (דה-יוניזציה) או סילוק מינרלים (דמינרליזציה). עבור מי ים ומי מלח (מליחים), תהליך זה נקרא המתקת מים.  עפ"י התקנים למי שתייה, מליחותם חייבת להיות פחות מ- 1 גר' / ליטר, ורק בהחלטה מיוחדת מותר להשתמש במים עם מליחות עד 1.5 גר '/...
חיטוי המים
   חיטוי מי שתייה פירושו פעולות שמטרתן היא השמדדת חיידקים ונגיפים במים הגורמים למחלות זיהומיות. בהסתמך על דרך השפעתן על מיקרואורגניזמים, שיטות חיטוי המים נחלקים לשיטות כימיות (עם מגיבים), פיזיות (ללא מגיבים) והשילובים ביניהן.  במקרה הראשון, האפקט הרצוי מושג על ידי הכנסתן למים של תשלובות כימיקליות פע...
דה-כלורינציה (סילוק הכלור)
  שתיית מי ברז המכילים כלור יוצרת תחושות לא נעימות אצל אנשים רבים ושימושם בתהליכים טכנולוגיים רבים אסור לחלוטין. לדוגמה, בתעשיית המזון ישנה ייתכנות של שינויי צבע וטעם של המוצרים, ובתעשיית האלקטרניקה עלול להיגרם הרס כללי של תהליך הייצור. בתהליך של טיפול במים באמצעות אוסמוזה הפוכה, כמות הכלור הפעיל מו...
linkedin
© 1998 - 2017כל הזכויות שמורות ל"עדן טל"בניית אתריםעיצוב אתרים, בניית אתרים